Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ένας Χρόνος VOLOS SPORT PHOTOS

VOLOS SPORT PHOTOS



Ένας Χρόνος VOLOS SPORT PHOTOS


Κι όμως, πέρασε ένας χρόνος. 
17 Οκτώβρη 2016 - 17 Οκτώβρη 2017

Πριν από ένα χρόνο πήρα την "μεγάλη" απόφαση να δημιουργήσω αυτό το blog που θα είχε ως ύλη μόνο ή σχεδόν μόνο αθλητικές φωτογραφίες καλής ποιότητας από ομάδες και συλλόγους του νομού μας. Ένα blog που ακόμη και σήμερα κρατά τα ηνία της μοναδικότητας στον νομό μας. 
Ένα χρόνο μετά και έπειτα από ατέλειωτες ώρες δουλειάς, ξενυχτιού, ταλαιπωρίας και κόπου, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να βλέπω αυτό το δημιούργημα να ωριμάζει και να συνεχίζει την ύπαρξη του δυναμικά δίνοντάς μου μια γλυκιά χαρά και μια ώθηση για να συνεχίσω βελτιώνοντας περισσότερο την ποιότητα του προϊόντος.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους εμπιστεύθηκαν την προώθηση της επιχείρησης τους σ έμενα μέσω των διαφημίσεων που κρατούν ζωντανή αυτή την σελίδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Χωρίς εσάς ίσως και να είχα σταματήσει.
Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς που επισκέπτεστε καθημερινά αυτόν τον χώρο και που αισίως φτάσατε τις 77.000. Σας ευχαριστώ πολύ για την προτίμησή σας και για την 2η θέση που μου χαρίσατε στο Google search έναντι ενός stock site του θρυλικού pexels που βρίσκεται στην πρώτη.

Πραγματικά ένας μεγάλος αριθμός για δουλειά ενός ατόμου. Έτσι ;

Καλή μας συνέχεια.

Γιάννης Συκιώτης

VOLOS SPORT PHOTOS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.